פוקצ'ה

פוקאצ'ה קלה ומנצחת

פוקצ'ה

 

החומרים:

 650 גרם קמח לחם /פוקאצה 

430 גרם מים פושרים 

10 גרם שמרים יבשים 

13 גרם מלח 

40 גרם שמן זית 

אופן ההכנה

בקערת מיקסר שמים מים , קמח, שמרים ומלח ומערבלים לקראת הסוף מוסיפים את השמן זית 

כשהבצק מוכן מעבירים לקערת משומנת קלות ומתפיחים.

אופים בחום 190-220 כרבע שעה 

תוספות :

פלפל אדום , צילי חריף,עגבניות שרי,זוקיני,בצל סגול,טימין , רוזמרין ,תערובת דגנים ,פטריות ועוד..

כשמוציאים את הפוקאצות מהתנור ישר להבריש קלות בשמן זית 



בתאבון:)

המתכון באדיבות קורין רביד,קונדיטורית
להזמנות חייגו 
054-6385362







יוצרים מתחום

הירשמו לניוזלטר שלנו

ותקבלו עדכונים ומבצעים חמים!

תפריט

הרשמה התחברות