עוגת גבינה בטעם של פעם

עוגת גבינה קרה במתיקות מעודנת - כמו של פעם

עוגת גבינה בטעם של פעם

מצרכים לבסיס העוגה

240 גרם קמח (1 + 3/4 כוס)

170 גרם חמאה קרה - חתוכה לקוביות (3/4 חבילה)

4 גרם אבקת אפייה (כפית שטוחה)

60 גרם סוכר (1/4 כוס + כף)

3 חלמונים

 

מצרכיםלמליתגבינה

500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)

110 גרם אבקת סוכר (1 כוס)

80 גרם אינסטנט פודינג וניל (1 חבילה)

200 מ״ל שמנת חמוצה של פעם

3 מ״ל תמצית וניל איכותית (1 כפית)

קליפת לימון מגורדת מ- 1/2 לימון בינוני

250 מ״ל גבינה לבנה 9% (1 חבילה)

250 מ״ל גבינה לבנה 5% (1 חבילה)

יש לכם הכל? מעולה! בואו נתחיל להכין

 

אופןההכנה

 

  1. במעבד מזון או במיקסר עם וו-גיטרה מעבדים- קמח, חמאה קרה, אבקת אפייה וסוכר עד לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים בהדרגה ומעבדים עיבוד קצר עד שמתקבלים פירורי בצק לחים. מהדקים את פירורי הבצק לתוך תחתית התבנית של העוגה, מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקפיא ל- 15 דקות. כשהבסיס שלנו במקפיא, מחממים את התנור ל- 175 מעלות. אופים את בסיס העוגה כ- 20 דקות עד הזהבה. מצננים בטמפרטורת החדר.
  2. מכינים את המלית גבינה - כשבסיס העוגה מצונן לחלוטין, מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אבקת סוכר, פודינג וניל, שמנת חמוצה, תמצית וניל וקליפת לימון עד קבלת מרקם אחיד. את הגבינות מקפלים פנימה.
  3. מרכיבים את העוגה - כדי שיהיה קל לחלץ את העוגה מהתבנית, מניחים פס של שקף בתוך התבנית. יוצקים את מלית הגבינה מעל הבסיס האפוי ומחליקים בעזרת פלטה. מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות למשך הלילה.
  4. מקשטים את העוגה עם חצאי תותים / תאנים / ענבים, פירורי עוגיות טחונות, נשיקות אפויות.

 

 

חג שבועות שמח ומתוק !

 

 למגוון עוגות הגבינה ולהזמנות לחצו :

אורית אמור - קונדיטורית מאמית׳

 052-5380242

https://www.facebook.com/mamithe.co.il/

www.mamithe.co.il

יוצרים מתחום אוכל

מיכל קמחי-קונדיטורית
מיכל קמחי-קונדיטורית אוכל

הירשמו לניוזלטר שלנו

ותקבלו עדכונים ומבצעים חמים!

תפריט

הרשמה התחברות