מרנג

מרנג זברה ב-4 מרכיבים בלבד

מרנג

מתכון מתוק במיוחד לנשיקות מרנג זברה ב-4 מרכיבים (של הקונדיטורית מיכל קמחי).



מקציפים 4 חלבונים, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר + כפית תמצית וניל, מקציפים עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
משטחים את הקצף על נייר אפיה, או מכניסים לשקית זילוף ומזלפים נשיקות.

ממיסים שוקולד מריר במקרוגל ומזלפים אותו קלות עם כפית או עם שקית זילוף.

אופים בחום של 100 מעלות שעתיים.

משאירים בתנור להתייבש ומכניסים לכלי אטום.


בתאבון ............


לדף של מיכל קמחי

יוצרים מתחום אוכל

מיכל קמחי-קונדיטורית
מיכל קמחי-קונדיטורית אוכל

הירשמו לניוזלטר שלנו

ותקבלו עדכונים ומבצעים חמים!

תפריט

הרשמה התחברות